Så väljer du rätt ficklampor för dina barn

ficklampaFicklampor är roligt och praktiskt både för stora och små. Ficklampor är en perfekt leksak som kan användas för att gå på skattjakt, berätta spökhistorier eller leta efter spännande saker på vinden. Det är också roligt för barn att ha en egen ficklampa med sig när man är ute och går med hunden på kvällen eller vid ett vanligt besök på lekplatsen. En ficklampa och lite fantasi är en perfekt kombination och kan sysselsätta många barn länge.

Svampficklampa

Idag finns det många ficklampor med innovativ och rolig design som gör upplevelsen ännu roligare. Vad sägs om att gå på skattjakt med en äkta piratficklampa? Eller leta efter svamp i skogen med en ficklampa som också ser ut som en svamp?

Många ficklampor som riktar sig till barn drivs inte av batteri. Det är både miljövänligt och bättre för små barns munnar där många leksaker ofta hamnar förr eller senare. Det finns idag en uppsjö av spännande barnficklampor som är handdrivna. Vilket är både smidigt och samtidigt en rolig finess som gör lampan ännu skojigare. Dessutom riskerar man aldrig att ficklampan inte fungerar på grund av ett gammalt batteri och så länge man orkar veva kommer lampan alltid att fungera.Lämna en kommentar