Köp en ny mobiltelefon

Det kan kännas som en riktig djungel när man ska köpa en ny mobiltelefon, telefonförsäljare som ringer för att erbjuda den absolut bästa dealen eller så blir man påhoppad i ett köpcenter av en säljare från någon av de många mobiloperatörerna . All denna hype kring mobiltelefoner gör att det känns som att hur man än vrider och vänder på det känns det som att det alltid finns ett bättre erbjudande runt hörnet.

Det gäller att inte stressa upp sig allt för mycket utan att börja med att välja en telefon man vill köpa. För tillfället känns det som om Sverige är uppdelat i två läger, det ena tycker att Samsung är det självklara valet medan det andra håller på Iphone. Det finns hundratals forumtrådar om detta och är man osäker så är ett bra tips att höra runt vad de i sin ungängeskrets tycker. När man väl valt telefon är nästa steg att välja vilken typ av abonnemang man vill ha. Vissa värderar att kunna surfa mycket, medan andra vill kunna ringa och smsa.

Oavsett vad du vill ha så är det viktigt att ha alla de här valen klara när det är dags att börja jämföra olika mobiloperatörer. Har du tur så ar någon en kampanj på just det som du är ute efter.Lämna en kommentar